Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо ще напусне клуба през

...
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо ще напусне клуба през
Коментари Харесай

Ново 20: Роналдо все пак ще напусне Манчестър Юнайтед

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо ще напусне клуба през януари, твърди английският " The ​​Telegraph ".

Според изданието мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг е преосмислил позицията си и ще даде " зелена светлина " за раздялата с 37-годишния нападател.

През лятото нидерландският експерт беше безапелационен, че желае Роналдо да остане в състава, макар явното предпочитание на португалеца да си тръгне. Той се надяваше да подпише с клуб, който взе участие в Шампионската лига, само че единствената действителна оферта беше от саудитския Ал-Хилал.

Тен Хаг постоянно акцентира значимостта на Кристиано за отбора, само че в това време го пусна титуляр единствено в един от седемте мача във Висшага лига (загубата от Брентфорд с 0:4), а единственият му гол във всички шампионати е от дузпа против молдовския Шериф в Лига Европа.

Самият Роналдо се надява, че в близко бъдеще ще може да получи повече игрово време, а по-късно да се показа добре на Мондиал 2022. Това съгласно него ще усили възможностите му за прекосяване в клуб, който играе в Шампионската лига през януари.
 Манчестър Юнайтед се огледа в корейска сензация от Наполи
Манчестър Юнайтед се огледа в корейска сензация от Наполи

Ким Мин Джае бързо показва класата си при " партенопеите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР